Saturday, August 15, 2015

Verificarea averilor, pe judete

Prima faza de verificare a marilor averi de catre ANAF, care include 313 persoane, se va derula preponderent in judetul Ilfov si in Bucuresti. Aici au fost identificate, potrivit institutiei,  34, respectiv 31 de persoanele fizice care prezinta risc fiscal. 
Pe locurile urmatoare, in functie de numarul de cazuri identificate, se afla judetele Suceava (14), Buzau (10) si Tulcea (10).

La polul opus se situeaza judetele Vaslui, cu 2 persoane fizice verificate, si Dambovita, Arad, Caras-Severin, Bistrita-Nasaud si Covasna, cu cate trei persoane.

In plus, fiscul a identificat cate 9 persoane de verificat in judetele Braila, Galati, Constanta, Cluj, Bihor si Brasov, cate 8 in Vrancea, Valcea, Timis si Hunedoara.

In Bacau, Prahova si Dolj vor fi verificate cate 7 persoane cu risc fiscal, iar in Olt, Gorj, Mehedinti, Maramures si Mures cate 6 persoane.

Totodata, pentru Iasi, Neamt, Arges, Ialomita, Teleorman, Calarasi, Sibiu si Harghita au fost selectate cate 5 persoane, iar pentru Botosani, Giurgiu, Salaj, Satu-Mare si Alba ANAF a identificat cate 4 persoane ale caror averi vor fi verificate.

Fiscul a anuntat saptamana trecuta ca a inceput programul de verificare a persoanelor cu venituri mari care prezinta risc fiscal ridicat. ANAF a identificat 5.399 de contribuabili care vor fi supusi verificarilor.

No comments:

Post a Comment