Sunday, August 9, 2015

Valuta la cursul de cont la Banca Feroviara pentru toti clientii

Banca Comerciala Feroviara ofera tuturor persoanelor posibilitatea sa realizeze tranzactii valutare la cursul de cont, indiferent daca este vorba de clienti ai bancii sau nu. Oferta este valabila pana la finalul lunii septembrie, potrivit unui comunicat al bancii.

Concret, cursul valutar de schimb pe cont, valabil in general doar pentru clientii bancii, devine disponibil pentru orice persoana, fizica sau juridica, ce se adreseaza casei de schimb valutar BCF, in limita a 2000 de euro pe zi, pentru moneda europeana. 

”In data de 4 august 2015, spre exemplu, Banca Comerciala Feroviara cumpara euro la pretul de 4,3950 lei si vinde la pretul de 4,4120 lei, iar evolutia de la o zi la alta poate fi urmarita direct pe site”.

In general, bancile ofera clientilor care-si deschid un cont bancar un curs valutar mai avantajos decat clientilor care cumpara sau vand valuta in mod izolat, fara a intra intr-o relatie de colaborare pe termen lung.

Mai mult, potrivit bancii, cursul de schimb oferit de contul PRIMUS by BCF, spread-ul (diferenta dintre cursul de cumparare si cel de vanzare) este mai mic cu 15% decat cel mai mic spread standard la cele mai mari 10 banci din Romania.

No comments:

Post a Comment